Trei zile de doliu în ŞCOLI şi grădiniţe. Inspectoratul şcolar cere SUSPENDAREA serbărilor sau a altor evenimente culturale

Autor: Alina Mihai Postat la 12 decembrie 2017 112 afişări

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a trimis o recomandare către şcoli şi grădiniţe să nu desfăşoare serbări sau alte manifestări culturare pe perioada celor trei zile de doliu naţional.

Trei zile de doliu în ŞCOLI şi grădiniţe. Inspectoratul şcolar cere SUSPENDAREA serbărilor sau a altor evenimente culturale

"'Ţinând cont că există o hotărâre de guvern care a stabilit trei zile de la doliu naţional în memoria Regelui Mihai, ISMB a transmis o recomandare către unităţile şcolare şi grădiniţe ca în perioada de doliu să nu s desfăşoare serbări, având în vedere că se apropie Crăciunul, sau alte manifestaţii culturale", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.