Traian Oprea, omul care a semnat cu Energy Holding la Hidroelectrica, nu mai este consilierul lui Vosganian

Autor: Roxana Petrescu Postat la 17 ianuarie 2013 16 afişări

Mandatul lui Traian Oprea, fostul director general al Hidroelectrica, în funcţia de consilier pe probleme de energie al ministrului economiei Varujan Vosganian, s-a încheiat la doar o săptămână după preluarea acestei poziţii.

Mandatul lui Traian Oprea, fostul director general al Hidroelectrica, în funcţia de consilier pe probleme de energie al ministrului economiei Varujan Vosganian, s-a încheiat la doar o săptămână după preluarea acestei poziţii. Traian Oprea s-a aflat la conducerea Hidroelectrica în perioada 2003-2009, iar în mandatul său producătorul de energie a semnat unele dintre cele mai păguboase contracte de vânzare a electricităţii, cel mai important fiind cel cu Energy Holding. Bazându-se pe experienţa sa în domeniul energetic, Varujan Vosganian, ministru al economiei, care a mai ocupat acest fotoliu în perioada 2006-2008, l-a numit pe Oprea în funcţia de consilier pe probleme energetice, potrivit propriilor declaraţii. Reacţia a venit în urma informaţiei dezvăluite de Remus Borza, avocatul care controlează firma Euro Insol, devenită anul trecut administratorul judiciar al Hidroelec­trica, în cadrul emisiunii ZF Live de vineri.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-oprea-omul-care-a-semnat-cu-energy-holding-la-hidroelectrica-nu-mai-este-consilierul-lui-vosganian-10480170
10480170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.