Traian Băsescu a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013

Postat la 21 februarie 2013 31 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, vineri, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013. Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Băsescu a semnat joi Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 şi Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013.

În 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern pronunţându-se 309 senatori şi deputaţi şi fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă". PDL a sesizat CC că Legea bugetului pe 2013 a fost adoptată fără cvorum şi fără a lua în considerare amendamentele opoziţiei, iar fundamentarea bugetului s-a făcut pe Statutul parlamentarilor, act încă neadoptat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Traian Băsescu,
buget,
asigurări
/actualitate/traian-basescu-a-promulgat-bugetul-de-stat-si-bugetul-asigurarilor-sociale-pe-2013-10582488
10582488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.