Tragedia din Muntenegru - cea mai mare daună de răspundere civilă pe vătămări corporale înregistrată vreodată în România. Ce companie o va plăti? VIDEO

Autor: Cătălina Butan Postat la 25 iunie 2013 51 afişări

“Toate circumstanţele reunite arată că va fi cea mai mare daună de răspundere civilă pe parte de vătămări corporale care s-a înregistrat în România vreodată”

“Toate circumstanţele reunite arată că va fi cea mai mare daună de răspundere civilă pe parte de vătămări corporale care s-a înregistrat în România vreodată”, a declarat astăzi la ZF Live, Valentin Ţuca, CEO al companiei de brokeraj AON, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa de asigurări din România. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muntenegru,
daune RCA,
asigurari,
zf live
/actualitate/tragedia-din-muntenegru-cea-mai-mare-dauna-de-raspundere-civila-pe-vatamari-corporale-inregistrata-vreodata-in-romania-ce-companie-o-va-plati-video-11017709
11017709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.