FOTO. „Doreii” în acţiune: Maşini căzute într-un şanţ după ce muncitorii au săpat în jurul lor

Autor: Luiza Paraschivu Postat la 16 decembrie 2019 174 afişări

Două maşini parcate la marginea drumului au căzut într-un şanţ, după ce muncitorii de la reţeaua de canalizare au săpat în jurul lor, pe o stradă din comuna Coţofenii din Dos, judeţul Dolj.

Potrivit primarului comunei Coţofenii din Dos, Constantin Cîrciumaru, maşinile erau abandonate de câţiva ani pe domeniul public, iar muncitorii au săpat pe lângă acestea un şanţ adânc de 3 metri.

În zonă, pânza freatică este ridicată, a mai declarat, pentru MEDIAFAX, edilul, astfel că pământul îmbibat cu apă s-a lăsat, iar maşinile au căzut în şanţ.

„Cetăţeanul care are maşinile nu a vrut să înţeleagă şi să le mute. Sunt pe domeniul public de 2-3 ani. Muncitorii au săpat pe lângă maşini, că e o lucrare pe fonduri europene şi oamenii trebuie să o termine până în iulie 2020. Acolo sunt şi nişte izvoare, <Izvorul mireselor> îi zice, şi apa e la suprafaţă. S-a inmuiat pământul, s-a lăsat, iar cele două maşini erau chiar pe marginea şanţului", a mai spus Constantin Cîrciumaru.

Potrivit edilului, maşinile au fost ridicate, luni după-amiaza, iar drumul a fost refăcut, fiind duse mai multe tone de pietriş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
sant,
muncitori,
dolj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.