Deputat PSD, despre pensia uriaşă a fostului procuror comunist Gheorghe Bălăşoiu, la 30 de ani de la Revoluţie: „Restul e poveste”

Autor: Departament Politic Postat la 16 decembrie 2019 194 afişări

Diana Tuşa a criticat, luni, faptul că, la 30 de ani de la Revoluţie, un fost comandant al penitenciarului Colibaşi are o pensie de 73.890 de lei, iar fiu unui fost vicepreşedinte al Bancorex a ajuns secretar de stat la Ministerul Finanţelor. „Restul e poveste”, a completat ea.

”La 30 de ani de la Revoluţie, fostul procuror #comunist Gheorghe Bălăşoiu, fost comandat al penitenciarului Colibaşi, are o #pensie de 73 890 de lei”, a scris pe Facebook deputatul PSD Diana Tuşa.

Ea a adăugat că Sebastian Burduja, fiul fostului vicepreşedinte al băncii Bancorex, ”devalizată în anii 90 în urma acordării a sute de împrumuturi preferenţiale unor foşti angajaţi ai Securităţii #comuniste”, este secretar de stat în Ministerul Finanţelor, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica şi şeful organizaţiei #PNLSector 1.

”Restul e poveste...”, a conchis Tuşa.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.