Traficul pe soselele patriei este ingreunat din cauza zapezii

Postat la 10 decembrie 2010 15 afişări

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Arges, Prahova, Valcea, Brasov, Gorj, Covasna, Harghita, Cluj, Mures si Maramures, din cauza zapezii, a anuntat, vineri dimineata, Centrul Infotrafic.

In judetul Arges, traficul se desfasoara in conditii de iarna pe DN 73 . Pe portiunea de drum dintre Rucar si Dambovicioara, la kilometrul 84, circulatia a fost blocata temporar, vineri dimineata, din cauza inzapezirii a trei autotrenuri. Pe acest tronson de drum este gheata si zapada batatorita, potrivit Centrului Infotrafic.

In judetul Mures, circulatia pe DN15 (E578) , in zona localitatii Androneasa, la kilometrul 144+400, circulatia se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, din cauza aluviunilor de pe drum.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Mures, Livia Popa, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca vineri, in jurul orei 2.00, circulatia a fost blocata aproximativ o ora in zona localitatii Androneasa, dupa ce, din cauza precipitatiilor, pe drum au cazut cativa copaci si au avut loc alunecari de teren. In prezent, in zona localitatii Androneasa actioneaza echipaje de politie si forte locale.

Cititi mai multe despre cum se circula in Romania si zonele cu probleme pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traficul-pe-soselele-patriei-este-ingreunat-din-cauza-zapezii-7800486
7800486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.