Traficul pe DN 1 Ploieşti-Braşov, îngreunat în zona montană din cauza unei ploi torenţiale

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 17 august 2015 77 afişări

Traficul pe DN 1 Ploieşti-Braşov este îngreunat, luni după-amiază, între Azuga şi şoseaua de centură a staţiunii Sinaia, din cauza unei ploi torenţiale, pe anumite porţiuni de drum fiind aluviuni aduse de pe versanţi, iar în zona gării Sinaia s-a adunat o cantitate mare de apă pe şosea.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza ploii torenţiale, circulaţia rutieră pe DN 1 Ploieşti-Braşov se desfăşoară cu dificultate în zona montană, între Azuga şi şoseaua de centură a staţiunii Sinaia, pe ambele sensuri.

De asemenea, în zona gării Sinaia s-a adunat o cantitate mare de apă pe carosabil, iar la ieşirea din Azuga către Predeal, pe sensul de urcare sunt aluviuni aduse de pe versanţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAFIC,
PROBLEME,
DN 1
/actualitate/traficul-pe-dn-1-ploiesti-brasov-ingreunat-in-zona-montana-din-cauza-unei-ploi-torentiale-14678230
14678230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.