Trafic restricţionat în Capitală pentru organizarea şi desfăşurarea paradei militare de 1 decembrie

Postat la 30 noiembrie 2016 58 afişări

Trafic restricţionat în Capitală pentru organizarea şi desfăşurarea paradei militare de 1 decembrie

Traficul rutier va fi restricţionat în Capitală, miercuri şi joi, pentru organizarea şi desfăşurarea paradei militare cu ocazia Zilei Naţionale a României, la solicitarea Ministerului Apărării Naţionale.

Traficul rutier va fi restricţionat, miercuri, pentru amplasarea tribunelor în Piaţa Arcul de Triumf, pe banda I pe strada A. Constantinescu către Mănăstirea Caşin şi pe şoseaua Kiseleff , banda I, pe sensul de mers Piaţa Presei - Piaţa Arcul de Triumf, precum şi pe banda I, în Piaţa Arcul de Triumf pe sensul Piaţa Presei Libere, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Începând cu orele 22.00, staţionarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruş între Intrarea Pescăruş si Restaurant Pescăruş, cât şi în alveolele de pe şoseaua Kiseleff , în zona Monumentului Infanteriei, va fi interzisă.

Totodată, joi, 01 decembrie, cu ocazia desfăşurării paradei militare cu ocazia Zilei Naţionale a României, circulaţia va fi închisă, între orele 04.00 – 16.00, pe axul central al şoselei P. Kiseleff şi banda I de circulaţie, pe tronsonul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcul de Triumf şi banda I pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de mers Piaţa Presei Libere către Fântâna Mioriţa, precum şi banda IV pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de mers Fântâna Mioriţa către Piaţa Presei Libere.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.