Traderii sunt mai precauţi şi alocă mai mult timp tranzacţiilor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 ianuarie 2014 43 afişări

Odată cu maturizarea pieţei în România, sumele tranzacţionate şi timpul alocat acestei activităţi au crescut, conform ETX Capital. Traderii sunt însă mai prudenţi în legătură cu investiţiile pe care le fac şi caută oportunităţi cu risc cât mai scăzut.

Traderii sunt mai precauţi şi alocă mai mult timp tranzacţiilor

Numărul total al trader-ilor din România este estimat la 100.000, însă doar 1% consideră ca principală activitate tranzacţionarea. Numărul celor care intră în acest domeniu creşte, fiind atraşi de bonusurile oferite şi posibilitatea de a testa piaţa într-un mediu virtual înainte de a investi proprii bani.

"Clienţii români încep să fie tot mai conştienţi de importanţa unui trading responsabil, de aceea deja se observă că alocă tot mai mult timp acestei activităţi şi răspund foarte bine campaniilor bazate pe conturi demo sau pe bonusuri care pot fi câştigate în funcţie de sumele tranzacţionate", a declarat Andrew Edwards, Chief Executive Officer ETX Capital.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traderii-sunt-mai-precauti-si-aloca-mai-mult-timp-tranzactiilor-11951518
11951518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.