Tornadele şi inundaţiile din Oklahoma au ucis 18 oameni

Postat la 04 iunie 2013 49 afişări

Optsprezece persoane, inclusiv trei "vânători de furtuni", au murit în tornadele puternice care a au afectat Oklahoma la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unui nou bilanţ prezentat luni de autorităţile acestui stat din sudul SUA.

Tornadele şi inundaţiile din Oklahoma au ucis 18 oameni

 Ploile torenţiale însoţite de rafale de vânt devastatoare au ucis 18 persoane, între care şase copii, în Oklahoma, un stat afectat deja, în urmă cu 15 zile, de o tornadă uriaşă care s-a soldat 24 de morţi într-o suburbie a oraşului Oklahoma City, potrivit unei surse medicale.

Vânătorul de tornade Tim Samaras, fiul său Paul şi Carl Young au murit vineri la Reno, la vest de Oklahoma City, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a proiectului "Tactical Weather Instrumented Sampling in Tornadoes Experiment" (TWISTEX), o organizaţie fondată de către Tim Samaras

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tornadele-si-inundatiile-din-oklahoma-au-ucis-18-oameni-10924178
10924178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.