TORNADĂ şi ploi torenţiale în Istanbul. Unul dintre cele mai cunoscute bulevarde a fost inundat - VIDEO

Autor: Iuliana Enache Postat la 02 august 2014 54 afişări

Ploi torenţiale şi o tornadă au avut loc sâmbătă în Istanbul, unde au fost inundate numeroase străzi, inclusiv emblematicul bulevard Istiklal, relatează cotidianul Hurriyet, în ediţia electronică.

Fotografiile difuzate pe reţelele de socializare arată cum vânzătorii încearcă să împiedice apa să intre în magazine, în timp ce pietonii au dificultăţi în a traversa bulevardul.

Municipalitatea din Istanbul a efectuat recent lucrări pe bulevardul Istiklal, unde a înlocuit piatra cubică cu asfalt, spre nemulţumirea cetăţenilor. Multe persoane consideră că strada s-a inundat din cauza lucrărilor municipalităţii.

De asemenea, o tornadă s-a produs în cartierul Kasimpasa de pe malul european al Istanbulului, dar nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale majore. Inundaţiile au afectat şi malul asiatic al oraşului, perturbând traficul în cartierul Üsküdar.

Cel puţin trei persoane au fost rănite în accidente rutiere produse în Istanbul din cauza ploilor şi inundaţiilor.

Meteorologii au avertizat că ploi abundente sunt aşteptate în vestul Turciei la acest sfârşit de săptămână.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURCIA,
INUNDAŢII,
TORNADĂ
/actualitate/tornada-si-ploi-torentiale-in-istanbul-unul-dintre-cele-mai-cunoscute-bulevarde-a-fost-inundat-video-13024872
13024872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.