Topul companiilor care fac angajări în această toamnă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 septembrie 2016 1434 afişări

În această toamnă companiile de top au zeci de poziţii disponibile pe România, arată informaţiile transmise de BestJobs. Iată care sunt acestea şi care este în linii mari profilul candidatului căutat.

Topul companiilor care fac angajări în această toamnă

Continental

Continental Automotive Group Romania este compania cu cele mai multe anunţuri de recrutare, având 67 de poziţii deschise pe bestjobs.eu. Printre job-urile disponibile se numără poziţii precum Project Leader, Consultant SAP, C++ Software Developer, Tehnician Calitate, Inginer de Sistem sau Analist Financiar pentru sediile din Sibiu, Iaşi, Timişoara sau Braşov.

Oracle

În topul celor mai ofertante companii la momentul actual urmează Oracle, cu 56 anunţuri active pe Bucureşti. Oferind un mediu de lucru multicultural, limba engleză este o cerinţă obligatorie pentru majoritatea posturilor disponibile. Oracle oferă joburi şi pentru cunoscătorii de limba italiană, germană, franceză, portugheză, cehă, turcă, slovacă sau spaniolă pentru posturi ca: C# Developer, Renewals Sales, Product Reference Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer, Senior Software Developer, HR System Analyst, Collections Analyst, Payroll Business Analyst.

HELLA Romania

HELLA recrutează în Timişoara, Craiova şi Lugoj, iar joburile disponibile (44 la număr) vizează preponderent candidaţi cu experienţă în IT sau  inginerie. Pentru toate, limba engleză fiind obligatorie.

Honeywell

Honeywell caută peste 40 de candidaţi din domeniul economic/financiar/contabil sau cu experienţă în resurse umane, vânzări sau marketing, în oraşe ca Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara sau Lugoj. 

BRD Groupe Societe General

Domeniul bancar este reprezentat de către BRD, aceştia recrutând momentan în numeroase oraşe din România: Bucureşti, Suceava, Sighişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Sibiu, Bistriţa, Satu Mare, Oradea, Târgovişte. Printre posturile disponibile (39 la număr) se numără cele de consilieri (operaţiuni curente, suport remediere garanţii, juridic) dar şi cele manageriale (director grup retail, responsabil agenţie).

Lugera – The People Republic

LUGERA & Makler caută candidaţi pentru poziţii vacante (39) de inginer, contabil, manager achizitii, operator CNC în oraşe ca Turda, Câmpia-Turzii, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Bucureşti, Timişoara sau Piteşti.

Draexlmaier Romania

Cei de la Draexlmaier au nevoie de peste 36 specialişti în domenii ca: economie, contabilitate, inginerie, resurse umane pentru sediile din Braşov, Hunedoara, Piteşti si Timişoara.

Renault Romania

Grup Renault Romania are 36 de posturi disponibile în Mioveni. Posturi ca: sculer matriţer, inginer programator CNC, inginer aprovizionare piese schimb, secretar tehnic, organizator procese logistice, analist cumpărări, analist calitate furnizori, inginer automatizări, pilot lansări, inginer flux vehicule, office manager sau auditor calitate logistică.

Robert BOSCH

Robert Bosch recrutează pentru sediul din Cluj software developer, process engineer, IT technician, dar şi specialist recrutare sau salarizare. Printre cerinţele pe partea de IT se numară: C# programming .NET, HTML, CSS, JavaScript, SQL, PL-SQL, iar limba engleză este obligatorie pentru majoritatea posturilor oferite de Bosch.

Telekom Romania

Telekom recrutează preponderent în oraşe ca Brasov şi Bucureşti candidaţi cu experienţă în vânzări, telesales sau IT. Printre cerinţele pe partea de IT se numără: cunoştinţe de SQL/PLSQL, OracleForms/Reports, Java, JavaScript, JSP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
toamna,
angajari,
posturi,
recrutare,
candidati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.