Topul celor mai bogaţi oameni din lume se modifică. Cine este miliardarul care vine rapid din urmă şi tocmai a urcat pe locul 4

Autor: Irina Apetrii Postat la 18 august 2020 1482 afişări

Topul celor mai bogaţi oameni din lume se modifică. Cine este miliardarul care vine rapid din urmă şi tocmai a urcat pe locul 4

Elon Musk are o avere de 84,8 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 4 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, după ce acţiunile Tesla au crescut luni cu 11%. Cel mai bogat om din lume este Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cu o avere estimată la 188 miliarde de dolari.

Elon Musk, fondatorul Tesla, este acum al patrulea cel mai bogat om din lume.

Acţiunile Tesla au crescut luni cu 11%, informează Bloomberg. Cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de dolari.

Elon Musk are o avere de 84,8 miliarde de dolari, care îl plasează la 15 miliarde de dolari distanţă de Mark Zuckerberg, a treia cea mai bogată persoană din lume.

Doar în acest an averea lui Musk a crescut cu 57,2 miliare de dolari, a doua cea mai mare creştere după Amazon. Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume a acumulat 73 de miliarde de dolari în 2020, iar acum Amazon valorează 188 miliarde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
avere,
miliardar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.