Topul celor mai bine plătiţi prezentatori de emisiuni de divertisment, din România

Postat la 03 octombrie 2012 384 afişări

În topul celor mai bine plătiţi prezentatori de emisiuni de divertisment, din România, realizat de EVZ, se numără Ştefan Bănică jr., Cătălin Măruţă şi Simona Gherghe. Vezi ce salarii au!

Vedetele profită de notorietatea de care se bucură pentru a încasa sume importante de bani. În vânătoarea de rating, posturile TV "aruncă" cu bani pentru a aduce celebrităţi pe sticlă şi pentru a le transforma în prezentatori ai unor emisiuni.

Tot vedetele "cu experienţă" încasează cel mai mult, având salarii de zeci de mii de euro pe lună.

Evenimentul zilei a aflat, cu aproximaţie, salariile pe care le încasează prezentatorii TV de la cele mai importante emisiuni de divertisment din România.

Pe primul loc în topul încasărilor ca prezentator TV al unei emisiuni de divertisment este celebrul actor şi cântăreţ Ştefan Bănică jr. care face spectacol la "Dansez pentru tine" de la PRO TV şi primeşte peste 25.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prezentatori,
emisiuni,
divertisment
/actualitate/topul-celor-mai-bine-platiti-prezentatori-de-emisiuni-de-divertisment-din-romania-10154980
10154980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.