Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Postat la 27 septembrie 2013 33 afişări

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

JPMorgan continuă discuţiile cu autorităţile pentru o înţelegere de 11 mld.dolari

Directorul executiv al JPMorgan Chase & Co, Jamie Dimon şi procurorul general al departamentului de justiţie din Washington, Eric Holder nu au ajuns în întâlnirea de joi la o decizie finală cu privire la înţelegerea băncii de 11 miliarde de dolari cu autorităţile din SUA pentru stingerea mai multor investigaţii legate de practicile instituţiei pe piaţa obligaţiunilor ipotecare, însă persoanele apropiate situaţiei au numit discuţia lor una “constructivă”.

Tranzacţie de 800 mil.dolari pe piaţa comerţului online

Compania americană Ebay, una dintre cele mai mari companii de comerţ online din lume, va cumpăra procesatorul de plăţi Braintree pentru o sumă de 800 de milioane de dolari în cash, pentru a întări prezenţa diviziei sale Paypal pe smartphone-uri şi tablete

Robobank, în tratative cu autorităţile pentru o înţelegere în scandalul Libor

Rabobank, una dintre numeroasele bănci implicate în scandalul manipulării ratei Libor se pregăteşte să ajungă la o înţelegere cu autorităţile cel târziu în această lună, potrivit persoanele apropiate cazului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financial times,
jpmorgan
/actualitate/top-trei-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11408374
11408374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.