Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Autor: Ştefan Stan Postat la 14 octombrie 2013 27 afişări

Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Speranţele pentru ieşirea din impasul din în SUA prin negociere se diminuează

Tensiunile dintre liderii senatului american sunt în continuare ridicate, după ce duminică a fost ridicată din nou problema reducerii automate a cheltuielilor bugetare, ca măsură pentru a evita defaultul Statelor Unite. 

Rezerva Federală va prelungi politica de cumpărare de obligaţiuni

Oprirea activităţii guvernului SUA şi lupta pentru creşterea plafonului de îndatorire publică face dificil de prevăzut evoluţia economiei globale şi a pieţelor, însă aduce lumină într-un domeniu: este mult mai probabil ca Rezerva Federală să păstreze mai multă vreme politica monetară actuală, pentru a minimiza daunele provocate de criza bugetară.

Twitter va avea cele mai mici taxe pentru listarea la bursă din ultimul an

Twitter foloseşte popularitatea crescută a reţelei de socializare şi competiţia intensă dintre bănci ca instrumente de negociere în vederea obţinerii unor termeni favorabili din partea firmelor care vor participa la listarea publică a companiei. Taxele pe care băncile le vor obţine sunt de 3,25% din banii strânşi din listarea la bursă,  cel mai mic procent plătit pentru o listare publică iniţială a unei companii din SUA în mai bine de un an, conform Ipreo, o firmă de consultanţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
listare,
publicare,
sua,
banci,
crestere,
break
/actualitate/top-3-subiecte-in-the-wall-street-journal-de-astazi-11508179
11508179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.