Top 10 cele mai scumpe orase din lume

Postat la 12 iunie 2011 25 afişări

Salarii mari, oportunitati, locuri fantastice, dar si cheltuieli pe masura. Care sunt orasele cu cel mai ridicat nivel de trai? Unde traiesc bogatii lumii? Potrivit companiei de consultanta ECA International, care a realizat un studiu pentru a ajuta multinationalele sa-si organizeze mai bine bugetele de cheltuieli si sa le ofere angajatilor conditii mai bune de munca si de trai, orasele din Japonia reprezinta la ora actuala cele mai scumpe locuri din lume.

ECA International a luat in calcul factori precum cheltuielile cu bunurile de consum, produsele alimentare de baza, cu serviciile, dar si imbracamintea, produsele electronice, viata sociala si mijloacele de transport, noteaza Business Insider.

Organizatia de consultanta a facut diverse comparatii intre orase pentru a scoate in evidenta costul de viata si ce presupune acesta in raport cu viata in alte tari.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orase,
pret,
scump,
Japonia,
cost,
economie,
ECA
/actualitate/top-10-cele-mai-scumpe-orase-din-lume-8335514
8335514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.