Tineti-va bine daca aveti credit in franci elvetieni: cursul ar putea urca la 3,9 lei

Postat la 15 iulie 2011 13 afişări

NG se asteapta ca francul elvetian sa ajunga la paritate cu euro. Asta inseamna ca la Bucuresti cursul va creste.

Cine regreta acum ca a luat un credit in franci elve¬tieni, dupa ce cursul a urcat cu 75% fata de 2007-2008, pana aproape de 3,7 lei pentru un franc, ar trebui sa se pregateasca pentru noi surprize.

Analistii straini spun ca francul mai poate castiga teren in fata euro, ceea ce ar inseamna ca la Bucuresti cursul sau poate sa ajunga la 3,9 lei si chiar sa depaseasca acest nivel daca pe plan international situatia se complica.

Romanii au de rambursat bancilor credite in franci - in general garantate cu ipoteci - in valoare de echivalentul a 3,2 miliarde de euro. Cei care au strans din dinti pana acum si au reusit sa isi plateasca ratele ar putea fi nevoiti sa faca insa eforturi si mai mari in lunile urmatoare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credit,
franci,
curs
/actualitate/tineti-va-bine-daca-aveti-credit-in-franci-elvetieni-cursul-ar-putea-urca-la-3-9-lei-8498732
8498732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.