The Times: Osama ben Laden "valoreaza mai mult viu decat mort" pentru SUA

Postat la 21 ianuarie 2010 15 afişări

Liderul al-Qaida, Osama ben Laden, valoreaza mai mult viu decat mort pentru SUA, deoarece moartea lui ar declansa atacuri "foarte, foarte urate" din partea militantilor, a declarat pentru o revista Omar Ossama ben Laden, unul dintre fiii liderului terorist, relateaza The Times, in editia online.

Osama ben Laden a castigat deja razboiul impotriva terorismului, pentru ca si-a atins obiectivul de a umili Statele Unite, a declarat cel de-al patrulea fiu al lui ben Laden, intr-un interviu pentru revista Rolling Stone, realizat partial intr-un club de strip-tease din Damasc. Liderul terorist probabil nu va mai simti nevoia sa lanseze alte atacuri importante, a continuat fiul acestuia. Va fi "mai rau cand va muri" Osama ben Laden, a apreciat el, adaugand ca atunci "in lume va fi foarte, foarte urat. Va fi un dezastru".

Potrivit publicatiei preluata de Mediafax, el a apreciat ca decizia presedintelui Barack Obama de a suplimenta trupele in Afganistan a fost o "mare greseala", care va produce pagube economiei SUA. "Daca as fi fost in locul lui, primul lucru pe care l-as fi facut ar fi fost sa inchei un armistitiu. Ulterior, timp de sase luni sau un an, nu ar avea loc lupte, nu ar exista soldati. Afganistanul nu poate fi castigat niciodata. Acest lucru nu are a face cu tatal meu, ci cu poporul afgan", a adaugat el.

Cititi declaratia completa a fiului lui Osama bin Laden in The Times.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
Times,
Omar Ossama ben Laden,
terorist
/actualitate/the-times-osama-ben-laden-valoreaza-mai-mult-viu-decat-mort-pentru-sua-5396824
5396824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.