The Guardian: Prăbuşirea burselor creşte dependenţa de droguri şi alcool în centrul financiar londonez

Postat la 12 septembrie 2011 12 afişări

Problemele cu drogurile şi alcoolul cresc într-un ritm alarmant în City, districtul financiar al Londrei, din cauza prăbuşirii burselor, potrivit fondatorului unui serviciu de consiliere pentru dependenţă cu sediul în respectiva zonă a oraşului, citat de cotidianul britanic The Guardian.

Declinul puternic al pieţelor de capital şi reducerile în masă de personal din sistemul bancar a determinat un număr record de angajaţi din City să apeleze la tratament pentru dependenţă, afirmă Richard Kingdon, fondatorul firmei de consiliere City Beacon. Kingdon a lucrat cu aproape 100 de clienţi în ultimii doi ani. "Văd tot mai mulţi oameni care apelează la tot felul de substanţe pentru a face faţă stresului", a spus el, potrivit The Guardian. Unul din clienţii acestuia, în vârstă de peste 40 de ani, a început să bea cantităţi mari de alcool la 25 de ani. Ulterior a trecut la cocaină şi a ajuns în imposibilitatea de a se opri din a-şi "trage bonusurile de şase cifre pe nas". De doi ani, însă, nu a mai consumat alcool şi nici droguri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
burse,
prabusire,
alcool,
droguri,
consum
/actualitate/the-guardian-prabusirea-burselor-creste-dependenta-de-droguri-si-alcool-in-centrul-financiar-londonez-8732969
8732969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.