Terminal al aeroportului Roissy, ocupat de calatori carora li s-a refuzat imbarcarea spre Israel

Postat la 08 iulie 2011 9 afişări

Circa 50 de calatori ocupau un terminal al companiei Lufthansa pe aeroportul parizian Roissy, vineri dimineata, dupa ce li s-a refuzat inregistrarea deoarece numele lor figurau pe lista trimisa de Israel cu "persoane indezirabile".

"Roissy sub blocada, Lufthansa colaboratori!", scandau calatorii la terminalul 1, unde ar fi trebuit sa se imbarce. Vom ramane aici atat timp cat compania va refuza sa ne dea un document in care sa ne explice acest refuz", a explicat Mustapha Houamed, in varsta de 36 de ani. "Roissy-Charles de Gaulle este sub ocupatie israeliana. Suntem oameni pasnici care nu avem nicio intentie de a genera dezordine pe aeroportul Ben Gurion", a declarat Olivia Zemor, coordonatoarea miscarii BienvenuePalestine in Franta. Calatorii, a caror destinatie finala este Betleem, erau invitati de alte asociatii si ar fi trebuit sa se imbarce la bordul unui avion al Lufthansa, cu destinatia Tel Aviv prin Frankfurt. Alti participanti la aceasta miscare ar fi trebuit sa se imbarce la bordul unui zbor Alitalia prin Roma.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
roissy,
paris,
imbarcare,
israel
/actualitate/terminal-al-aeroportului-roissy-ocupat-de-calatori-carora-li-s-a-refuzat-imbarcarea-spre-israel-8463829
8463829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.