Termenul pentru plată pentru impozitele locale a fost prelungit până la 31 mai

Postat la 23 martie 2016 255 afişări

Termenul pentru plată pentru impozitele locale a fost prelungit până la 31 mai

Termenul pentru plată pentru impozitele locale şi pentru depunerea unor declaraţii a fost prelungit cu trei luni, a anunţat miercuri Ministerul Finanţelor Publice.

Astfel, termenul de declarare a clădirilor cu destinaţie nerezidenţială sau mixtă deţinute de persoanele fizice a fost prelungit de la 31 martie la 31 mai.

De asemenea, persoanele fizice şi juridice pot depune declaraţii pentru mijloacele de transport şi mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai (în loc de 31 martie).

Primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie.

Odată cu modificarea termenelor de declarare şi de plată sunt prelungite şi termenele legate de facilităţi.

Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2016, impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de către Consiliile locale. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/termenul-pentru-plata-pentru-impozitele-locale-a-fost-prelungit-pana-la-31-mai-15141172
15141172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.