Anunţul făcut de Wizz Air: a lansat o nouă cursă de pe un aeroport din provincie

Autor: Ioana Matei Postat la 23 martie 2016 315 afişări

Anunţul făcut de Wizz Air: a lansat o nouă cursă de pe un aeroport din provincie

Compania aeriană low-cost Wizz Air a operat astăzi primul zbor de la Târgu Mureş la Karlsruhe/Baden-Baden. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din oraşul transilvănean şi din România către regiunea balneară din Germania. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, în zilele de luni şi vineri, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. 

Baden-Baden, oraş balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea graniţelor cu Franţa şi Elveţia şi este o destinaţie populară pentru staţiunile cu izvoare termale, precum şi pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinaţie s-a dovedit foarte căutată de către clienţii din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraş cu primul zbor Wizz, potrivit reprezentanţilor companiei aeriene.

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinaţie Wizz Air din Germania de la Târgu Mureş după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen şi Dortmund. Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureş la Karlsruhe/Baden-Baden au tarife cu preţuri ce pornesc de la 109 lei (pe un singur segment, cu toate taxele incluse) .

Wizz Air operează o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 24 de baze, ce asigură conexiunea între 119 destinaţii din 38 de ţări. Compania are 2.600 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-wizz-air-a-lansat-o-noua-cursa-de-pe-un-aeroport-din-provincie-15139792
15139792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.