Teo Trandafir e internata la Spitalul Elias - suspiciuni de pancreatita acuta

Postat la 07 ianuarie 2011 37 afişări

Teo Trandafir, deputat PDL, este internata la Spitalul Elias, la sectia de Gastroenterologie, fiind suspectata de pancreatita acuta, in continuare urmand sa i se faca analize si un examen computer tomograf, a declarat managerul unitatii sanitare, Doina Dimulescu.

Ea a precizat ca Teo Trandafir este internata in Spitalul Elias de joi seara, unde a venit direct de acasa. Profesorul Doina Dimulescu a precizat ca Teo Trandafir este constienta, ea suferind de deshidratare, fiind suspectata de pancreatita acuta. Teo Trandafir a fost internata initial intr-un spital privat, joi dimineata, din cauza unei crize biliare, dupa cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acutalitate,
Teo Trandafir,
sanatate,
internare,
Elias
/actualitate/teo-trandafir-e-internata-la-spitalul-elias-suspiciuni-de-pancreatita-acuta-7870552
7870552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.