Tender: Sunt mulţumit de 2012. A fost un an de dezvoltare externă

Postat la 18 decembrie 2012 56 afişări

Omul de afaceri Ovidiu Tender, care conduce un grup de firme cu activitate în diferite domenii, printre care Prospecţiuni Bucureşti şi Vulcan, spune că 2012 a fost un an în care a făcut achiziţii noi şi a încheiat acorduri de concesiune pentru explorări geologice.

"Sunt mulţumit de anul 2012. A fost un an de dezvoltare la nivel internaţional, cu rezultate bune şi noi achiziţii care oferă perspective bune, dar şi de noi concesiuni de terenuri în alte zone de pe glob", a declarat Ovidiu Tender, care are afaceri în domeniul explorărilor geologice, petroliere şi de gaze, farma, construcţii şi turism. Printre contractele semnate se numără cel dintre fabrica de medicamente din Serbia a omului de afaceri cu o firmă din Cuba pentru dezvoltarea de medicamente, dar şi acordul de concesiune din Senegal pentru explorarea de petrol şi gaze pe 5.000 de kilometri pătraţi. Tender s-a concentrat pe dezvoltarea businessului atât în România, cât şi în Africa, unde a investit în sectoare precum explorarea şi exploatarea resurselor, dar şi în industria extractivă sau construcţii.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
dezvoltare,
business,
tender
/actualitate/tender-sunt-multumit-de-2012-a-fost-un-an-de-dezvoltare-externa-10398512
10398512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.