Televiziunile Antena Group, SCOASE din grila Focus Sat

Postat la 06 februarie 2014 98 afişări

UPC a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV şi Antena 3, începând de joi, din cauza condiţiilor şi costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, însă aceasta din urmă spune că solicitarea sa a fost una echilibrată.

Televiziunile Antena Group, SCOASE din grila Focus Sat

 Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grilă televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV şi Antena 3 "vine ca urmare a impunerii, de către Antena Group, a unor condiţii şi costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clienţilor Focus Sat şi pe care compania continuă să le negocieze, în interesul acestora", spune UPC România într-un comunicat, remis joi dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii UPC România au spus că cele cinci televiziuni ale Antena Group au fost scoase de pe platforma Focus Sat în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.00. Aceştia au precizat că de această decizie nu vor fi afectaţi şi abonaţii pachetelor de cablu ai UPC România.

Pe de altă parte, potrivit comunicatului UPC, "Focus Sat îşi exprimă regretul că această situaţie poate produce inconvenienţe clienţilor săi". "(...) compania le va oferi acestora 5 canale, fără costuri suplimentare, pentru a compensa absenţa temporară a canalelor Antena Group din grilă. Astfel, începând cu 6 februarie 2014, toţi clienţii Focus Sat se vor putea bucura de posturile Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild şi Bollywood TV în pachetul de bază, Familia", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antena,
focus,
grila,
scoatere,
upc,
costuri,
tv,
antena 1
/actualitate/televiziunile-antena-group-scoase-din-grila-focus-sat-12031047
12031047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.