Televiziunea lui Honorius Prigoana, Romania Ta, s-a lansat pe 1 decembrie si are 600.000 de abonati

Postat la 02 decembrie 2010 10 afişări

Televiziunea de stiri Romania Ta, controlata de Honorius Prigoana, s-a lansat pe 1 decembrie, fiind disponibila in momentul de fata unui numar de circa 600.000 de abonati ai platformei digitale AKTA si ai unor operatori de cablu mici din tara.

"Suntem pe satelit si emitem. Deocamdata am ajuns la aproximativ 600.000 de abonati, pe AKTA si pe retele mici de cablu din tara, dar ne vom extinde si in grilele celorlalti operatori de cablu", a declarat pentru MEDIAFAX Honorius Prigoana.

El a precizat ca, deocamdata, Romania Ta nu are nicio statie locala.

Grila de programe a televiziunii Romania Ta cuprinde stiri, difuzate din ora in ora, documentare si alte programe de interes general. Romania Ta emite 24 de ore din 24.

Echipa Romania Ta este formata din elevi ai Scolii de Televiziune si Film din Bucuresti. De altfel, Vlad Ionescu, directorul general al televiziunii Romania Ta, este si managerul general al Scolii de Televiziune si Film.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Honorius Prigoana,
Romania Ta,
abonati
/actualitate/televiziunea-lui-honorius-prigoana-romania-ta-s-a-lansat-pe-1-decembrie-si-are-600-000-de-abonati-7772858
7772858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.