Tecău şi Rojer s-au calificat în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai

Autor: Claudiu Giurgea Postat la 03 martie 2018 43 afişări

Horia Tecău (România) şi Jean Julien Rojer (Olanda) au acces vineri seară în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), după ce au trecut cu 7-5, 6-3 de echipa croato-americană Ivan Dodig/Rajeev Ram.

Tecău şi Rojer sunt de neoprit la Dubai, acolo unde sunt la un pas să triumfe pentru al doilea an consecutiv! Horia şi Julian au reuşit o victorie concludentă în faţa lui Ivan Dodig şi Rajeev Ram, scor 7-5, 6-3 în semifinale, iar pentru a-şi apăra trofeul mai au nevoie să-i învingă şi pe Leander Paes (India) şi Jamie Cerretani (SUA), în ultimul act de sâmbătă (ora 15:00).

Horia şi Julien, favoriţi 2 la turneul dotat cu 3 milione de dolari, au servit impecabil, nelăsându-le nicio şansă de break favoriţilor 3! Deşi Dodig şi Ram au expediat 9 aşi, cu 6 mai mulţi decât perechea româno-olandeză, Horia şi Julien au reuşit câte un break în fiecare set. Graţie calificării în finală, prima a sezonului, cei doi şi-au asigurat câte un cec în valoare de 41.500 de dolari.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HORIA TECĂU,
JEAN JULIEN ROJER,
ATP

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.