Taximetriştii au câştigat în ultima săptămână cât într-o lună, datorită ninsorii

Postat la 31 ianuarie 2014 43 afişări

Firmele de taximetrie din Bucureşti au avut în ultima săptămână, de când a început să ningă abundent şi mulţi bucureşteni şi-au lăsat maşinile acasă, de trei-patru ori mai multe comenzi decât într-o zi obişnuită, ceea ce le-a adus încasări cât într-o lună fără zăpadă.

Taximetriştii au câştigat în ultima săptămână cât într-o lună, datorită ninsorii

„Eu sunt foarte mulţumită şi toate companiile de taxi sunt foarte mulţumite. Pentru taximetrie este bine să fie iarnă şi să ningă. Numărul de comenzi onorate a crescut de trei-patru ori faţă de o zi obişnuită“, a declarat Georgeta Puiu, directorul general al companiei de taxi Mondial. Ea a spus că numărul comenzilor în ultima săptămână, de când vremea s-a înrăutăţit, a fost cât într-o lună fără ninsoare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/taximetristii-au-castigat-in-ultima-saptamana-cat-intr-o-luna-datorita-ninsorii-11997931
11997931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.