Tavanul unui hipermarket din Bucuresti s-a prabusit. Mai multe ambulante sunt la fata locului

Postat la 16 septembrie 2010 18 afişări

Tavanul unui hipermarket Carrefour din centrul comercial Vitantis, situat in cartierul Vitan Barzesti din Bucuresti s-a prabusit, joi, iar mai multe ambulante au fost trimise la fata locului, anunta surse oficiale.

Potrivit martorilor, s-a prabusit tavanul fals din holul unde sunt restaurante si magazine. La fata locului au fost trimise echipaje SMURD si de pompieri. Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca in accidentul de la Carrefour Vitan-Barzesti nu s-au inregistrat victime, politistii au plecat la fata locului pentru investigatii. Si echipajele de ambulanta confirma faptul ca nu s-au inregistrat victime din cauza tavanului prabusit.

Cititi mai multe despre incidentul din Carrefour Vitan pe www.mediafax.ro.

ACTUALIZARE: Carrefour a comunicat ca incidentul din Vitan a avut loc in galeria comerciala Vitantis si nu in hipermarketul Carrefour, care este chirias in centrul comercial. "In incinta Carrefour nu s-a intamplat nimic si hipermarketul nu se afla in spatiul afectat", a precizat compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
mall,
hipermarket,
accident,
Vitantis
/actualitate/tavanul-unui-hipermarket-din-bucuresti-s-a-prabusit-mai-multe-ambulante-sunt-la-fata-locului-7262576
7262576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.