TAROM, despre românii blocaţi la Amman: Echipajul a depăşit timpul de zbor. Prioritatea este siguranţa

Autor: Laura Mitran Postat la 18 ianuarie 2015 63 afişări

Reprezentanţii companiei TAROM arată, într-un comunicat, că aeronava cu care trebuiau să ajungă la Bucureşti cei 38 de români blocaţi pe un aeroport din Amman a decolat fără pasageri din cauza întârzierilor şi depăşirii timpului de lucru de către echipaj, prioritatea fiind siguranţa călătoriilor.

Incidentul a avut loc după ce, cursa TAROM RO187 Bucureşti - Amman, de duminică, a fost redirecţioantă către un alt aeroport, Marka International Airport, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Queen Alia, Amman, potrivit comunicatului Tarom.

Cei 38 de pasageri care trebuiau să se întoarcă la Bucureşti cu aceeaşi aeronavă se aflau pe aeroportul Queen Alia cand au fost informaţi de situaţie, de către agentul de vânzări care reprezintă TAROM pe piaţa din Iordania.

Având în vedere timpul de transfer al pasagerilor de la un aeroport la celălalt, precum şi procedurile de securitate anvoioase, echipajul TAROM de pe cursa RO 188 a depăşit timpul legal de lucru. Din acest motiv aeronava s-a reîntors la Bucureşti fără pasageri la bord, arată reprezentanţii Tarom.

Compania mai precizează că agentul de vânzări de pe piaţa locală cu care are contract se ocupă să redirecţioneze pasagerii către Bucureşti, pe alte zboruri ale altor companii.

"Regretăm situaţia creată, însă prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure", se mai spune în comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TAROM,
ROMÂNI,
AMMAN
/actualitate/tarom-despre-romanii-blocati-la-amman-echipajul-a-depasit-timpul-de-zbor-prioritatea-este-siguranta-13772483
13772483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.