Tarom a încheiat semestrul cu pierderi de 28 mil.lei, de opt ori mai mari decât nivelul bugetat

Postat la 19 august 2016 189 afişări

Tarom a încheiat semestrul cu pierderi de 28 mil.lei, de opt ori mai mari decât nivelul bugetat

Tarom, compania aeriană naţională, a încheiat primul semestru cu o pierdere de 28,6 milioane lei, faţă de un nivel bugetat de 3,4 milioane lei, o parte din sumă fiind generată de problemele tehnice care au dus la anularea sau intârzierea anumitor curse.

"Pierderea de 49,9 mil lei inregistrata la finalul primului trimestru a fost redusa la jumatate pe parcursul trimestrului II, astfel incat la finalul primului semestru pierderea totala este de 28,6 mil. lei. Trebuie spus ca, in domeniul aviatic, primul trimestru al anului este cel mai slab si ca, in aceasta perioada, companiile aeriene inregistreaza cele mai reduse venituri", se arată în comunicatul companiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.