CJ Cluj propune COSR un parteneriat pentru crearea unui centru de pregătire olimpic la Cluj-Napoca

Postat la 18 august 2016 111 afişări

CJ Cluj propune COSR un parteneriat pentru crearea unui centru de pregătire olimpic la Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj propune Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) încheierea unui parteneriat care să vizeze realizarea la Cluj-Napoca a unui centru de pregătire olimpic, care se bazează pe infrastructura sportivă existentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din proiect fac parte stadionul Cluj Arena, Sala Polivalentă şi Sala Sporturilor „Horia Demian”. Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj transmis, joi, propunerea a fost făcută în contextul „regresului la care asistăm în ultima perioadă în ceea ce priveşte rezultatele sportivilor şi ale echipelor româneşti şi care are printre cauzele majore şi lipsa, respectiv starea precară a bazei materiale pentru antrenamente”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.