Tarile cu cele mai rapide trenuri de calatori (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 18 iulie 2011 55 afişări

Daca vreti sa ajungeti intr-un timp scurt, dintr-un oras in altul in Romania, trenul nu este cea mai buna varianta. Este, in schimb, o optiune ideala in strainatate, acolo unde trenurile de mare viteza circula cu peste 250 de kilometri pe ora.

Pe masura ce pretul petrolului creste si transportul cu masina devine tot mai costisitor, investitiile in infrastructura feroviara de mare viteza par mai importante decat oricand. In tarile care ofera acest tip de transport, numarul celor care aleg sa calatoreasca cu trenul in defavoarea masinilor sau chiar a transportului aerian este in crestere. Iata care sunt tarile cu cele mai rapide trenuri de calatori din lume.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
trenuri,
tari,
rapid,
calatorie
/actualitate/tarile-cu-cele-mai-rapide-trenuri-de-calatori-galerie-foto-8504664
8504664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.