Tarifele RCA pentru 2011 vor fi mai reduse decat in acest an

Postat la 02 decembrie 2010 8 afişări

Primele pe care soferii le vor achita pentru politele auto obligatorii RCA valabile in 2011 vor fi, in cele mai multe cazuri, mai reduse decat cele practicate de asiguratori in acest an, reiese din analiza tarifelor notificate de sapte asiguratori Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

"Din analiza tarifelor notificate pana in prezent de sapte societati rezulta faptul ca, in cazul gamei medii de asigurati persoane fizice, primele pe care le vor achita in 2011 vor fi mai mici decat in 2010 in cele mai multe cazuri. Aceasta se explica nu doar prin aplicarea sistemului bonus-malus, ci si prin faptul ca societatile si-au propus sa acorde reduceri in functie si de alte criterii decat cele utilizate pana acum", a declarat, joi, intr-un comunicat al CSA, directorul Directiei Generale Asigurari Obligatorii din cadrul institutiei, Mona Cucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RCA,
tarife,
taxe auto
/actualitate/tarifele-rca-pentru-2011-vor-fi-mai-reduse-decat-in-acest-an-7772400
7772400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.