Târg de joburi pentru sezonul estival. Pe ce posturi te poţi angaja la hoteluri din Cipru şi Grecia

Postat la 21 februarie 2012 19 afişări

Peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru participă la ceea de a VIII-a ediţie a târgului de joburi "Happy Summer Job Fair" organizat la sfârşitul lunii februarie la Bucureşti, şi încearcă să angajeze peste 2.000 de români pentru perioada sezonului de vară.

Primul târg de joburi va avea loc la hotelul Ibis de lângă Palatul Parlamentului, pe 25 februarie, şi va fi urmat de alte două manifestări similare în martie şi aprilie.

"Angajatorii preferă tinerii români, deoarece se adaptează uşor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi străine şi învaţă repede. Din aceste motive, numărul ofertelor de muncă creşte în fiecare an", se arată într-un comunicat transmis de Icepworld România, organizatorul târgului.

Sunt disponibile joburi de ospătar, ajutor de ospătar, barman, assistent barman, asistent recepţie, recepţioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, cameristă, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucătar, grădinar şi lucrător mentenanţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joburi,
sezonul estival,
Cipru,
Grecia
/actualitate/targ-de-joburi-pentru-sezonul-estival-pe-ce-posturi-te-poti-angaja-la-hoteluri-din-cipru-si-grecia-9262940
9262940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.