Oraşul de unde poţi cumpăra cel mai ieftin RCA din Europa

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 ianuarie 2014 1168 afişări

Asigurarea auto obligatorie există, sub o formă sau alta, în majoritatea statelor europene. Diferenţa dintre RCA-ul din România şi cel din străinătate se face la valoarea poliţei şi la daunele pe care asigurarea le acoperă.

Oraşul de unde poţi cumpăra cel mai ieftin RCA din Europa

În state precum Republica Moldova, Ucraina sau Rusia şoferii plătesc o taxă unică pentru asigurarea obligatorie, însă aceasta nu are valabilitate în afara graniţelor, conform unui top publicat de rca-ieftin.ro.

Pentru a compara costurile de asigurare, s-a luat ca model un bărbat în vârstă de 30 de  ani, căsătorit, cumpărând prima asigurare pentru o maşină cu motor de 1,6 litri pe benzină.

Cea mai ieftină asigurare este cea din Republica Moldova, unde costul este de doar 32 euro pe an. Belarus şi Ucraina sunt următoarele pe listă, preţul fiind de 35 respectiv 70 euro pe an. În România, asigurarea în cazul dat pleacă de la 115 euro.

Cea mai scumpă asigurare din lista întocmită se plăteşte în Germania şi porneşte de la 695 euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasul-de-unde-poti-cumpara-cel-mai-ieftin-rca-din-europa-11946555
11946555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.