Tânărul manager care răspunde tuturor reclamaţiilor primite de cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa locală

Autor: Ioana Matei Postat la 10 august 2017 435 afişări

Din rolul de manager al departamentului de customer care, Adriana Gosman răspunde de calitatea interacţiunilor dintre reprezentanţii front-office şi clienţii Allianz-Ţiriac ori persoanele păgubite de asiguraţii companiei. O parte importantă a activităţii sale o constituie captarea şi analiza feedbackurilor mai puţin favorabile primite din partea clienţilor, în forma aşa-numitelor reclamaţii sau petiţii.

Tânărul manager care răspunde tuturor reclamaţiilor primite de cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa locală

Adriana Gosman spune că încă de la începutul parcursului profesional, după absolvirea Facultăţii de Finanţe, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE, a avut şansa să lucreze în domeniul financiar-bancar. A început ca ofiţer subscriere poliţe de asigurări de viaţă la ING Nederlanden Asigurări de viaţă (actuala NN), a continuat ca administrator de poliţe de viaţă şi a contribuit la formarea primei echipe de call center a Nederlanden. În 2002, a început o colaborare cu ING Bank, iar în 2006 a acceptat să coordoneze activitatea de vânzări a unei echipe de office manageri, din poziţia de manager regional de vânzări. Doi ani mai târziu a revenit în asigurări şi în zona de operaţiuni, de această dată în Allianz-Ţiriac Asigurări, cu mandatul de a crea o structură funcţională de call center. Debutul în activitatea de area sales manager l-a perceput drept cel mai dificil moment din carieră: „A trebuit să demonstrez că pot fi de ajutor unor oameni de vânzări cu experienţă, chiar dacă eu însămi nu aveam experienţă de vânzări”.

Spune că este în ADN-ul ei să optimizeze procese, să maximizeze utilizarea resurselor şi să seteze standarde, astfel că în 10 ani de acum încolo se vede lucrând tot în aria de operaţiuni. „Nu neg nici faptul că am şi o uşoară dependenţă de adrenalina pe care o zi încărcată în aria de operaţiuni ţi-o furnizează în mod constant. Aş vrea să fiu în continuare aproape de client, să înţeleg experienţa lui în raport cu ceea ce o companie crede că îi oferă şi să am o implicare mai mare în zona de generare şi implementare de soluţii. Aş vrea să imprim un ritm mai accelerat mişcării feedback client - generare soluţie - implementare soluţie.”

ADRIANA GOSMAN

40 DE ANI

DIRECTOR, DEPARTAMENT CUSTOMER CARE, DIVIZIA OPERAŢIUNI BACK-OFFICE, ALLIANZ-TIRIAC ASIGURĂRI

VALOARE PBS 2015: 1,06 MLD. LEI   /   VALOARE PBS 2016: 1,2 MLD. LEI

NUMĂR DE ANGAJAŢI (LA FINALUL ANULUI 2016): 1.405

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.