Tabloidul Daily Mail scrie despre cazul "şocant" al fetiţei din România care fumează şi bea cafea

Postat la 16 octombrie 2011 21 afişări

Tabloidul Daily Mail relatează cazul fetiţei în vârstă de doi ani din România care fumează şi bea cafea, încurajată de mama ei, publicând imagini pe care le califică drept "şocante".

Într-un articol cu titlul "Bebeluşul fumător: O înregistrare video şocantă arată o fetiţă, de doi ani, pufăind ţigări (apoi consumând cafea)", cotidianul britanic Daily Mail scrie că tatăl copilei a acuzat-o pe fosta sa soţie că a învăţat-o pe fiica lor să fumeze, după ce imaginile au apărut pe Internet. Gabriel Burulea, în vârstă de 30 de ani, susţine că fosta sa soţie, Elena Ursu, a postat înregistrarea video pe YouTube pentru a-l enerva pe el. Bărbatul speră acum să obţină custodia fetiţei, notează Daily Mail. "Fiica noastră nu vrea lapte - ci doar cafea - iar în loc de dulciuri vrea ţigări. Este îngrozitor", a declarat bărbatul, potrivit publicaţiei britanice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
cafea,
tigari,
fumat,
fetita,
presa,
Daily Mail
/actualitate/tabloidul-daily-mail-scrie-despre-cazul-socant-al-fetitei-din-romania-care-fumeaza-si-bea-cafea-8872294
8872294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.