Surse: Administraţia Donald Trump amână impunerea de noi sancţiuni împotriva Rusiei

Postat la 17 aprilie 2018 41 afişări

Preşedintele american Donald Trump a amânat introducerea de noi sancţiuni împotriva Rusiei şi este puţin probabil să aprobe o decizie în acest sens dacă Moscova nu lansează o nouă provocare, a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei SUA, informează agenţia Reuters.

Surse: Administraţia Donald Trump amână impunerea de noi sancţiuni împotriva Rusiei

Casa Albă a anunţat luni că ia în considerare impunerea unor sancţiuni suplimentare asupra Rusiei în legătură cu susţinerea acordată de Moscova regimului de la Damasc.

"Luăm în considerare impunerea unor sancţiuni suplimentare asupra Rusiei, urmând să luăm o decizie în viitorul apropiat", a declarat purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Sarah Sanders.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.