Surpriza primită de Firea cu patru zile înainte de alegeri. A venit de unde se aştepta mai puţin

Postat la 03 iunie 2016 3991 afişări

Toate cărţile sunt acum pe faţă. ”Predoiu şi-a asumat, ca reprezentat al dreptei, ca în situaţia în care este cotat mai slab într-un sondaj comun, se va retrage..”

Surpriza primită de Firea cu patru zile înainte de alegeri. A venit de unde se aştepta mai puţin

Nicuşor Dan a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie făcut de firma britanică TNS, referitor la voturile pentru primar general cu două variante-cei care probabil merg la vot şi cei care sigur merg la vot. el a spus că, în aceste condiţii, Predoiu ar trebui să se retragă sau să-şi asume răspunderea pentru victroia PSD.

"Predoiu şi-a asumat, ca reprezentat al dreptei, ca în situaţia în care este cotat mai slab într-un sondaj comun, se va retrage. S-a făcut sondajul, PNL a fost invitat să-l auditeze, toate datele sunt disponibilie”. 

Vedeţi AICI Surpriza de proporţii primită de Firea cu patru zile înainte de alegeri

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
organizatie,
primire
/actualitate/surpriza-primita-de-firea-cu-patru-zile-inainte-de-alegeri-a-venit-de-unde-se-astepta-mai-putin-15420652
15420652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.