SURPRIZA pregătita de Gabriela Firea. Ce se va întâmpla cu unul dintre cele mai controversate terenuri din inima Bucureştiului

Postat la 21 iulie 2017 438 afişări

Gabriela Firea, Primarului General al Capitalei, vrea să transforme terenul „Esplanada”, situat în centrul Bucureştiului, într-un centru multifuncţional care va cuprinde investiţii culturale, centre de afaceri, spaţii de birouri şi administrative, zone verzi şi parcări.

SURPRIZA pregătita de Gabriela Firea. Ce se va întâmpla cu unul dintre cele mai controversate terenuri din inima Bucureştiului

Consilierii generali au aprobat, miercuri, proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de a trece terenul delimitat de Bulevardul Unirii, Strada Nerva Traian, Bulevardul Octavian Goga, Bulevardul Mircea Voda în administrarea Municipalităţii, pentru a fi construit un centru multifuncţional.

„Primaria Capitalei va prelua iniţiativa proiectului de regenerare urbană „Esplanada”, care va cuprinde, printre altele, o sală de concerte, spaţii expoziţionale şi muzeale, inclusiv pentru pinacoteca municipiului Bucureşti şi pentru Muzeul Interactiv de Ştiinţe, clădiri cu funcţiuni de interes public, spaţii verzi şi de recreere etc.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inima,
pregatiri,
surpriza,
terenuri,
spatii,
bulevard,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.