SURPRIZĂ majoră la Primăria Capitalei. Cine vrea să îi ia locul Gabrielei Firea. Cere susţinerea USR-PLUS şi PNL

Postat la 30 mai 2019 73 afişări

SURPRIZĂ majoră la Primăria Capitalei. Cine vrea să îi ia locul Gabrielei Firea. Cere susţinerea USR-PLUS şi PNL

Deputatul Nicuşor Dan, fost preşedinte al USR, a anunţat că va candida independent în 2020 pentru Primăria Capitalei şi a cerut sprijinul USR-PLUS şi PNL, afirmând că el crede că ”o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun” şi că el este ”cel mai bun”.

"Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susţină la Primăria Municipiului Bucureşti. Eu cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă", a afirmat la B1Tv Nicuşor Dan.

El a mai spus că informaţia că Vlad Voiculescu va fi candidatul USR-PLUS pentru alegerile din Bucureşti nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
primarie,
pnl,
capitala,
primaria capitalei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.