Surorile care primesc 75.000 de lire doar pentru că publică poze online, pe reţelele sociale - GALERIE FOTO

Postat la 12 februarie 2017 538 afişări

Surorile, Lucy, Sophie şi Stacie Brooks, au dezvăluit că au câştigat în jur de 75.000 de lire doar din donaţiile fanilor, care au constat în haine, pantofi sau genţi, scrie Daily Mail.

Cum au reuşit cele trei surori această performanţă? Doar din simplu fapt că publică poze online, pe reţelele sociale.

Se pare că acest lucru, dăruirea de bunuri către diferite personalităţi din online, este un trend care acaparează Marea Britanie. Fetele nu sunt mulţumite doar de "like-uri" sau "reteewt-uri", ci fani au la dispoziţie un "wish list", o listă de produse alese de surori pe care fani le pot cumpăra pentru ele.

"Nu ne-am întâlnit niciodată admiratorii. Nu este ceva sexual. Iubitul meu nu are nicio problemă cu asta. I se pare amuzant. Deşi îi este dificil ce să-mi dăruiască de Crăciun, având în vedere că am atâtea lucruri", a spus Sophie.

Fetele au o legiune de fani online, numai Lucy are peste 90.000 de fani pe Twitter.

"Bărbaţii care ne trimit cadouri sunt inofensivi. Poate se simt singuri sau le lipseşte încrederea. Nu au o fată acasă pe care să o răsfeţe cu cadouri", a adăugat şi Lucy.

Însă nu totul e roz, unul dintre fani, a fost atât de insistent, încât fetele au cerut un ordin de protecţie pentru hărţuire.

Fetele deţin un salon de frumuseţe în  St Albans, Herts.

"Vreau să am o viaţă frumoasă. De ce să nu accept cadourile? Unii oameni ne critică, dar dacă cineva vrea să ne resfeţe cu o pereche frumoasă de pantofi, de ce să îi returnez?", a încheiat Lucy.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/surorile-care-primesc-75-000-de-lire-doar-pentru-ca-publica-poze-online-pe-retelele-sociale-galerie-foto-16156888
16156888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.