Superstitii si obiceiuri de Anul Nou In lume

Postat la 31 decembrie 2010 25 afişări

In Intreaga lume exista superstitii legate de Anul Nou, manifestate In diverse obiceiuri - sud-americanii poarta o anumita culoare pentru a avea noroc In dragoste sau bani, In timp ce japonezii se duc la templu pentru a-si alunga pacatele facute prin lovituri de gong.

De exemplu, In unele parti din Elvetia si Austria localnicii se costumeaza pentru a sarbatori ajunul zilei de Sfantul Silvestru. In anul 314, oamenii au crezut ca suveranul pontif al acelei perioade, care se numea Silvestru, a capturat un monstru de mare ce va scapa si va distruge lumea In anul 1000. In amintirea acelei spaime, oamenii se Imbraca In costume neobisnuite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
superstitii,
Anul Nou,
revelion
/actualitate/superstitii-si-obiceiuri-de-anul-nou-in-lume-7856108
7856108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.