Super oferta de Black Friday: masini scoase la vanzare cu 1 dolar

Postat la 29 noiembrie 2013 578 afişări

Vreti reduceri adevarate? Atunci adevaratul Black Friday este in toi chiar acum. Sute de magazine romanesti de strada si de pe internet au intrat in hora cu restul planetei. Tonul se da insa de la americani. George Buhnici a cautat cele mai bune oferte de la noi, dar mai ales din strainatate.

 Super oferta de Black Friday: masini scoase la vanzare cu 1 dolar

 Masini vandute cu 1 dolar. Asa s-a pregatit un dealer de automobile second-hand din Houston pentru Black Friday. Marvin Marcell, dealer auto: "Acestea vor fi cele mai mici preturi din tot anul. Garantat, cele mai mici preturi pe care le-am avut vreodata la aceste automobile."

Nu toti vor beneficia insa de oferta, ci doar 3 norocosi. Startul se va da la 7 dimineata, cand toti cei care doresc sa cumpere o masina sunt liberi sa se aseze pe locul soferului in oricare dintre cele 300 de masini din parcul auto. Ceilalti doritori, pe locul din dreapta. La ora 9, managerul parcului auto va incepe sa scrie preturile pe masini.

Cel de la volan are prioritate la cumparare, iar daca nu este interesat - poate profita cel din dreapta. Trei dintre ei vor pleca acasa cu o masina care a costat mai putin decat una de jucarie.

Nebunia cumparaturilor a inceput inca din ajun, cand gospodinele au lasat in cuptor curcanul de Ziua Recunostintei si au fugit la magazin. Nici domnii nu s-au lasat mai prejos: "Am luat o tableta care era la reduceri...40 de dolari. O saltea gonflabila si o perna."

Manager magazin: "Este startul pentru cumparaturile de sarbatori. Este cea mai importanta zi, cu siguranta."

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/super-oferta-de-black-friday-masini-scoase-la-vanzare-cu-1-dolar-11730765
11730765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.