Supărat pe vârsta din buletin, un bărbat a cerut în instanţă să i se scadă 20 de ani în acte. Ce şanse de câştig are

Postat la 08 noiembrie 2018 66 afişări

Un olandez de 69 de ani a solicitat în instanţă să i se reducă cu 20 de ani vârsta din cartea de identitate, iar motivul este acela că se consideră "discriminat" în amor şi profesional, potrivit Le Figaro.

Supărat pe vârsta din buletin, un bărbat a cerut în instanţă să i se scadă 20 de ani în acte. Ce şanse de câştig are

Insolita cerere a fost formulată de Emile Ratelband şi depusă la o instanţă din Arnhem, sud-estul Olandei.

Bărbatul doreşte ca, în documentele sale oficiale, data naşterii să fie modificată din 11 martie 1949 în 11 martie 1969.

"Mă simt tânăr şi vreau ca acest lucru să fie recunoscut legal, pentru că mă simt abuzat, lezat şi discriminat din cauza vârstei", a declarat acesta, de profesie consilier specializat în dezvoltare personală.

În timpul unei audieri care a avut loc luni, la tribunal, Ratelband a spus că îşi consideră solicitarea "legitimă", aşa cum sunt considerate şi cererile pe care transsexualii le formulează pentru a le fi schimbat genul în cărţile de identitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
instanta,
barbat,
acte,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.