Sulzberger, New York Times: Jobs a împins limitele modului în care furnizorii de ştiri interacţionează cu utilizatorii

Postat la 06 octombrie 2011 25 afişări

"Steve Jobs a împins limitele modului în care furnizorii de ştiri şi informaţii interacţionează cu utilizatorii. Mă număr printre cei care regretă profund decesul său", a declarat Arthur Sulzberger, Chairman al The New York Times Co.

Sulzberger a vorbit despre fondatorul Apple, Steve Jobs, numindu-l un vizionar şi un prieten minunat al The New York Times.

Cofondatorul şi fostul şef al companiei Apple, Steve Jobs, a murit miercuri, la vârsta de 56 de ani, după o luptă îndelungată cu o formă rară de cancer pancreatic, transmite Reuters. Decesul lui Jobs a fost anunţat de conducerea Apple într-o declaraţie difuzată miercuri seara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sulzberger-new-york-times-jobs-a-impins-limitele-modului-in-care-furnizorii-de-stiri-interactioneaza-cu-utilizatorii-8843153
8843153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.