Sulfina Barbu: Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor

Postat la 23 august 2013 32 afişări

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu consideră că Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor şi spune că nu se aştepta ca liberalii să facă "o propunere care să poată fi apreciată".

Sulfina Barbu: Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor

 Sulfina Barbu a declarat, la RFI, că nu a fost surpinsă de nominalizarea lui Nini Săpunaru la Transporturi. "Nici nu aveam foarte mari aşteptări de la Partidul Naţional Liberal şi de la USL, pentru că, văzând garnitura de miniştri pe care au promovat-o, nu aveam aşteptări ca acum să vină cu o propunere care într-adevăr să poată fi apreciată", a spus ea.

Vicepreşedintele PDL consideră că Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor. "Din păcate, conform obiceiului USL, avem promovaţi oameni care nu neapărat că au experienţă în domeniul respectiv, ci probabil sunt bine poziţionaţi politic şi atât", a susţinut Barbu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sulfina-barbu-nini-sapunaru-nu-are-experienta-necesara-pentru-postul-de-ministru-al-transporturilor-11267972
11267972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.